Livram torturi delicioase in Bucuresti

Despre edulce.ro

edulce.ro este cea mai mare cofetarie online din Bucuresti si prima optiune pentru mii de clienti, atat din tara cat si din strainatate, atunci cand vor sa comande un tort.

 

Livram sute de comenzi venite din toata lumea, in fiecare luna. Pentru ca stim cat sunt de importante momentele festive si surprizele pe care doresti sa le faci, livrarile noastre vor fi intotdeauna exacte si la timp. Nu-ti face griji. Atat sistemul nostru informatic, cat si cel de livrare, sunt bine pus la punct si nu permit nici o scapare. Lasa grija tortului in seama noastra.

 

Povestea e aceeasi pentru noi toti: astazi e o zi nebuna, nebuna. Telefonul suna intruna, mailurile nu inceteaza sa invadeze inboxul, sedintele si intalnirile sunt mai multe decat cele pe care le aveam deja stabilite in agenda, masina e in service si nicio companie de taxi nu pare sa aiba masini disponibile in zona. Deci, stim ca totul va fi decalat si contratimp. Si, peste toate astea, exista gandul ca maine e acea zi.

Ziua de nastere, ziua numelui, ziua in care se implineste un an de la casatorie, ziua botezului, ziua in care se rosteste celebrul “Da, la bine si la rau”, ziua in care iti ceri iertare, ziua in care stii ca cel drag tie nu a zambit deloc si ai vrea sa schimbi asta.

Ai vrea sa reusesti sa ai timp si sa te ocupi de lucrul asta. Sa poti sa oferi un cadou dulce care sa le arate celor dragi ca nu ai uitat si ca esti perfect constient de ce zi urmeaza.

Si atunci, in ziua ta nebuna, isi face aparitia edulce.ro.

 

In maxim 10 minute, dupa ce ai tastat www.edulce.ro, vei descoperi si vei oferi cadoul perfect aromat pentru ziua speciala de maine.

Esenta edulce.ro sta in detalii. Orice mesaj pe care doresti sa il transmiti va ajunge la destinatar, impreuna cu retete fine de torturi, prajituri si alte bunatati in zahar.

Fie ca e vorba despre tine, despre compania ta sau compania pentru care lucrezi, fie ca esti in Bucuresti sau in orice alt oras din Romania sau din lume, edulce.ro  va livra cadoul dorit la orice adresa din Bucuresti.

Pasii sunt simpli si rapizi:

  1. navighezi printre dulciuri, in categorii bine definite, si alegi ceea ce crezi ca ar fi cadoul-perfect (5 minute)
  2. ne spui unde vrei sa livram bunatatile si cum vrei sa platesti (5 minute)
  3. cioc-cioc ! edulce.ro, v-am adus comanda!

La urmatoarea comanda, avem deja datele tale si va dura mai putin.

Mii de torturi livrate la timp - Mii de clienti multumiti - edulce.ro